Als dirigent werkt Rachel geregeld op projectbasis en is ze bij enkele koren vast betrokken. Naast een fijne sfeer en hoge kwaliteit, is Rachel gericht op een artistieke en creatieve manier van uitvoering. Hierbij werkt ze graag interdisciplinair en samen met verschillende doelgroepen. Een voorbeeld is haar afstudeerproject #Classic! in 2019, waarbij jongeren, koorzangers en professionele musici samenwerkten in een klassiek concert gecombineerd met dans, theater en beeldende kunst.

Kleinkoor Vivace

Kleinkoor Vivace uit Meppel is een gezelschap van 16 ambitieuze zangers die met enthousiasme en hoge kwaliteit 2 tot 3 projecten in het jaar uitvoeren. Het koor is gespecialiseerd in kerkmuziek waarbij artistieke en interdisciplinaire samenwerkingen worden gezocht. Meer info:
https://vivacemeppel.nl/

HWSO/HAK

HWSO/HAK (Het Wagenings Symfonie Orkest en Het Andere Koor) is ooit opgericht als schoolkoor en schoolorkest. Inmiddels is het uitgegroeid tot een ambitieuze club zangers en musici uit alle delen van het land, die samen in Wageningen bijeen komen om bijzondere stukken uit te voeren. Meer info: https://hwsohak.nl/